Ραντεβού : 2373 105383 | 6994 256400 |
Expand search form
ΕλληνικάΕλληνικά

Τι να φοράω στο πρώτο μου μασάζ;

Τι να φοράω στο πρώτο μου μασάζ;

Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια χαζή ερώτηση, αλλά θα εκπλαγείτε πόσοι άνθρωποι έρχονται στο μασάζ τους ακατάλληλα ντυμένοι! Η ουσία είναι ότι δεν έχει σημασία τι φοράτε, καθώς πρόκειται να γδυθείτε. Το κλειδί είναι να είσαι άνετος.

Η θεραπεύτρια σας θα σας ζητήσει να γδυθείτε. Αυτό σας δίνει λίγα λεπτά ιδιωτικότητας για να αφαιρέσετε τα ρούχα σας. θα τα κρεμάσετε ή θα τα αφήσετε σε μια καρέκλα. Στη συνέχεια θα σκεπαστείτε με πετσέτα.

Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που οι άνθρωποι ζητούν να κρατήσουν τα ρούχα τους. Τώρα, αυτό δεν είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά μπορείτε να κάνετε ένα μασάζ στα ρούχα, αρκεί να μην είναι πολύ χοντρά. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένετε από τον θεραπευτή σας να χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια! Στο τέλος της ημέρας, ο ασθενής πρέπει να αισθάνεται άνετα, οπότε αν προτιμάτε να αφήνετε τα ρούχα σας, τότε ας είναι. Δεν θα έχετε όλα τα οφέλη του μασάζ αλλά θα έχετε κάποιο επίπεδο ανακούφισης.

Δέστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, αν είναι μακριά – διαφορετικά θα πιαστούν στο μασάζ και μπορεί να γίνουν πολύ λιπαρά από όλες τις λοσιόν και τα αιθέρια έλαια. Εάν κάνετε μασάζ στο κεφάλι, ίσως να θέλετε να το κρατήσετε κάτω, αλλά ρωτήστε πρώτα.

Όσον αφορά το τι θα φορέσετε μετά το μασάζ, εξαρτάται από εσάς, αλλά είναι καλή ιδέα να φορέσετε κάτι που είναι άνετο, απαλό και απεριόριστο. Μια φόρμα, κολάν, κουκούλα και μπλουζάκι θα αρκούν, αλλά μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να φορέσετε το τζιν σας ή να φορέσετε ένα επαγγελματικό κοστούμι – μπορείτε, όλα είναι θέμα προσωπικής προτίμησης!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Marina Liva
20/01/2022
Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του κέντρου. Ωραίος χώρος και άψογες υπηρεσίες
Spiros Akrivakis
19/01/2022
Θα το συνιστούσα σε όλους καθώς το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό, η εξυπηρέτηση ήταν καταπληκτική και σου προσφέρει μία αξέχαστη και χαλαρωτική εμπειρία
Stelios Boulios
12/12/2021
Πολύ καλές υπηρεσίες. Ευχαριστώ πολύ.
Peter Hartleib
03/09/2021
Sehr gutes Team bis bald . Grüße aus Deutschland Peter
Maria Keramarou
17/08/2021
Nice experience with knowlegable staff.