Ραντεβού : 2373 105383 | 6994 256400 |
Expand search form
ΕλληνικάΕλληνικά

Τι να κάνετε μετά από ένα μασάζ;

Τι να κάνετε μετά από ένα μασάζ;

Στο τέλος ενός μασάζ έχετε την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης. Γνωρίζετε όμως ότι αυτό που κάνετε μετά από μια θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκομίσετε τα οφέλη για αρκετές ώρες μετά;

Δείτε τι πρέπει να κάνετε μετά το μασάζ:

1. Φάτε ένα σνακ:

Το μασάζ μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας, κάτι που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ζαλισμένοι. Ένα ελαφρύ σνακ που περιέχει υγιεινούς υδατάνθρακες και πρωτεΐνες είναι η καλύτερη επιλογή.

2. Πίνετε άφθονο νερό:

Το μασάζ μπορεί να αφυδατώσει τον μυϊκό ιστό, επομένως κρατήστε ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Τα νεφρά σας θα λειτουργούν πιο σκληρά από το συνηθισμένο, κάτι που θα αντλεί νερό από την κυκλοφορία του αίματός σας. Αποφύγετε την καφεΐνη και το αλκοόλ, καθώς θα σας αφυδατώσουν περαιτέρω.

3. Χαλαρώστε:

Εάν είναι δυνατόν, πάρτε την υπόλοιπη ημέρα άδεια ως «χρόνο για εμένα». Αποφεύγετε αγχωτικές καταστάσεις ή να επιστρέφετε στη δουλειά μετά από μια θεραπεία. Αφήστε τουλάχιστον 12 ώρες μεταξύ ενός μασάζ και της έντονης άσκησης.

4. Αντιμετωπίστε τον μυϊκό πόνο:

Ένα έντονο μασάζ είναι μια ενδελεχής προπόνηση για τους μυς σας. Λάβετε παρόμοια μέτρα με αυτά που χρησιμοποιείτε μετά την άσκηση.
Ο συνδυασμός μιας χειροπρακτικής προσαρμογής με ένα μασάζ μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός.

5. Αλλάξτε κατάλληλα ρούχα:

Μετά από ένα μασάζ, το να φοράτε στενά ή περιοριστικά ρούχα πιθανότατα θα αισθάνεστε άβολα. Όταν προετοιμάζεστε για μια θεραπεία, ετοιμάστε μαλακά, φαρδιά ρούχα που μπορείτε να τα αλλάξετε μετά.

6. Να είστε έτοιμοι να βιώσετε κάποια βαθιά συναισθήματα:

Πολλοί θεραπευτές μασάζ αναφέρουν ότι οι πελάτες τους βιώνουν μια σειρά από δυνατά συναισθήματα κατά τη διάρκεια και μετά το μασάζ. Το μασάζ μπορεί να απελευθερώσει πολύ άγχος.

Τέλος, αφιερώστε λίγα λεπτά για να κλείσετε την επόμενη συνεδρία σας. Ένα εφάπαξ μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα βραχυπρόθεσμα, αλλά οι τακτικές θεραπείες θα προσφέρουν σημαντικά οφέλη.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Marina Liva
20/01/2022
Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του κέντρου. Ωραίος χώρος και άψογες υπηρεσίες
Spiros Akrivakis
19/01/2022
Θα το συνιστούσα σε όλους καθώς το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό, η εξυπηρέτηση ήταν καταπληκτική και σου προσφέρει μία αξέχαστη και χαλαρωτική εμπειρία
Stelios Boulios
12/12/2021
Πολύ καλές υπηρεσίες. Ευχαριστώ πολύ.
Peter Hartleib
03/09/2021
Sehr gutes Team bis bald . Grüße aus Deutschland Peter
Maria Keramarou
17/08/2021
Nice experience with knowlegable staff.