Ραντεβού : 2373 105383 | 6994 256400 |
Expand search form
EnglishEnglishΕλληνικάΕλληνικά

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

To κέντρο εναλλακτικών θεραπειών «ΑΚΕΣΩ Therapy» αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των πελατών του.

Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Κατά την συναλλαγή σας μαζί μας, και κατά τη συμπλήρωση του απαραίτητου ιατρικού ιστορικού  μας παρέχετε τα παρακάτω ενδεικτικά αναφερόμενα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα : όνομα, επώνυμο,  αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση αλληλογραφία.

Χρόνος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα τα διατηρούμε για ένα έτος από την τελευταία επίσκεψή σας..

Διαβίβαση/Κοινοποίηση δεδομένων σε τρίτα μέρη

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε δεν διαβιβάζονται κανέναν και είναι στη διάθεση του κέντρου μας για λόγους θεραπείας.

Δικαιώματα του υποκειμένου των υπό επεξεργασία προσωπικών του δεδομένων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, έχετε τα παρακάτω δικαιώματα : της πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των παραπάνω αναλυτικά αναφερόμενων προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης για περιορισμό, εναντίωση στην επεξεργασία και άσκηση του δικαιώματος φορητότητας. Η άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων τελεί υπό την επιφύλαξη της τήρησης των νόμιμων υποχρεώσεων της εταιρίας έναντι των αρμοδίων αρχών.

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται από συνεργάτες του κέντρου μας, οι οποίοι έχουν δεσμευθεί για την τήρηση εχεμύθειας. Το κέντρο μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν παραβίαση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων.

Ιστότοπος / Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το ΑΚΕΣΩ Therapy διαθέτει ιστότοπο www.akesotherapy.gr και αποστέλλει ενημερωτικές επιστολές (newsletters). Πληροφορίες για την παροχή των υπηρεσιών μας θα βρείτε κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, στην οποία δεν είστε υποχρεωμένοι να μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλ 2373 105383 / 699 425 6400


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Marina Liva
20/01/2022
Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του κέντρου. Ωραίος χώρος και άψογες υπηρεσίες
Spiros Akrivakis
19/01/2022
Θα το συνιστούσα σε όλους καθώς το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό, η εξυπηρέτηση ήταν καταπληκτική και σου προσφέρει μία αξέχαστη και χαλαρωτική εμπειρία
Stelios Boulios
12/12/2021
Πολύ καλές υπηρεσίες. Ευχαριστώ πολύ.
Peter Hartleib
03/09/2021
Sehr gutes Team bis bald . Grüße aus Deutschland Peter
Maria Keramarou
17/08/2021
Nice experience with knowlegable staff.